Expozitie individuala “Visul artistului” la 9 ani

 

Cristian Tudor Popescu va invita la expozitia de pictura “Visul artistului”. Vernisaj 19.12.2011 ora 09:00 la sediul OMV PETROM S.A. – “Petrom City” situat pe strada Coralilor, nr. 22, sector 1 Bucuresti. Expozitia a fost deschisa numai pe 19.12.2011.

Pe data de 19.12.2011 in locatia Petrom City a avut loc un eveniment anual prin care Petrom premiaza copiii salariatilor din Petrom care au obtinut rezultate foarte bune la concursurile nationale si international. Anul acesta pe langa acesti copii minunati, Petrom a premiat si copiii de top ai Scolii de Vara de Cunoastere, printre care m-am numarat si eu. Mama (salariata Petrom) a profitat de aceasta ocazie si a rugat – o pe Diana Nitescu – Project Manager “Olimpicii Petrom” sa – mi permita sa expun tablourile pe durata derularii acestei premieri. Diana a fost de accord si m-a incurajat asa cum face cu toti copiii din programele Petrom.

Dupa cum veti putea observa in poze au venit foarte multi colegi ai mamei, fiind impresionati de lucrarile mele. A fost extraordinar, m-am simtit in al noulea cer. I-am declarat mamei ca sunt cel mai fericit copil din lume. Stiti de ce? Pentru ca am reusit sa vand din tablouri. Jumatate din portofoliu am reusit sa-l vand si in plus am primit comenzi in avans pentru anumite tablouri. Cel mai solicitat a fost “Chipul de fetita”. Acum sunt motivat si incantat ca munca mea da roade.

Cristian Tudor Popescu este un copil extrem de abil, inteligent, foarte receptiv la ceea ce este in jurul sau. Posesorul unui caracter puternic, cu o mare personalitate, este extrem de energic si de ambitios. Adeptul tehnicii moderne, in mod paradoxal stilului sau nonconformist, este foarte sensibil. Este o prezenta placuta si un partener de dialog placut, atunci cand cel sau cei din jurul sau il percep sau dialogheaza cu el asemeni unei persoane mature. Ii place tehnica, motiv pentru care poate fi un bun inginer sau arhitect. Suflet sensibil, pasiunea sa pictura vine exact ca o manusa care i se potriveste de minune. Privind tablourile realizate cand inca este la inceput de drum, nutresc speranta si am convingerea ca pastrand aceeasi linie, va reusi sa produca adevarate opere de arta. In conditiile in care mare parte a tinerilor de astazi isi indreapta pasii spre alte "indeletniciri", Tudor a ales o cale nobila de a-si expune sufletul si talentul.

Scriitor - Razvan Frătilă

M-am obisnuit sa privesc in ochii copiilor si sa vad pana in adancul potetialului lor infinit. La Tudor acest potetial este activ, indiferent ca se manidfesta printr-un raspuns logic, printr-o gandire matematica, o rabufnire de personalitate sau o pata de culoare ca in aceasta expozitie. Sfatul meu pentru Tudor este : ”nu te opri! Cauta mereu o forma prin care poti sa manifesti potentialul tau de a face".

Diana Nitescu - Project Manager ”Olimpicii Petrom”

CREATIV, TENACE, PERSEVERENT – CTP asa cum isi semnneaza operele lui de arta. Dar nu numai aceste trei atribute ii caracterizeaza personalitatea lui Tudor. La prima vedere, este un copil ca orice alt copil, dar in momentul in care te priveste te electrizeaza cu ochii lui negri, enigmatici si patrunzatori. Este un copil mare, inzestrat cu o inteligenta nativa, ambitios, tot timpul “in priza” ca un adevarat leader. Mugurii dezvoltarii potentialului lui sunt superactivati: creativ, atent la detalii, capabil de efort sustinut si poate cel mai important – motivat. Pasii lui trebuie indrumati si ghidati catre dezvoltarea abilitatilor sale descoperite si inca nedescoperite pentru a-i pune in valoare aceasta extraordinara zestre genetica. Picturile sale transmit sentimente, stari , emotii si ne vorbesc parca prin fiecare accent de culoare despre o lume pe care el o vede iar fiecare tema are amprenta imaginatiei lui! S-ar putea sa avem langa noi un urmas al lui PICASSO ….si de ce nu ? Pentru CTP o viata de nota 10(zece)!

Nicoleta Papuc – OMV Petrom SA Senior Department Manager

Cristian Tudor Popescu

artist

pictor

galerie de arta

picturi pe sticla

picturi pe panza

tablouri

desen

pictura

opere pictura